dilluns, 5 de maig del 2014

A1: Gestió de la pèrdua d'un smartphone

ACTIVITAT

1. Cerca a Internet (AppStore, Google Play...) alguna aplicació que t'ofereixi l'opció de trobar el teu terminal. Instal·la-la, prova-la i fes-ne una captura de pantalla. 

Cerberus, és una aplicació per al telèfon mòbil que et permet tenir el teu telèfon segur en cas de robatori o que s'hagi perdut.

Amb l'administrador de dispositius Android de Google, pots contactar amb el telèfon des del teu equip. Posant a Google "Device manager" arribem a aquesta pàgina.
Et permet cridar al telèfon, reiniciar-lo, fer una foto amb qualsevol de les càmeres, accedí al llistat de cridades recents que s'han fet, fer-lo sonar, bloquejar-lo, etc...


2. Cerca a Internet quines opcions ofereix el teu operador de telefonia (Movistar, Orange, Vodafone, Simyo, Yoigo, Tuenti...) en cas que perdis el terminal.

 Segons el meu operador de telefonia, si m'han robat el mòbil i el vull bloquejar:

"Si has tenido la mala suerte haber perdido tu móvil o te lo han robado 14llorar.gifpuedes llamar al 1004 donde un agente te explicara el procedimiento para bloquear tu terminal y que nadie pueda hacer uso del mismo. Es importante que tengas anotado el numero de IMEI (ver mas abajo) para identificar el terminal a bloquear correctamente.

Recuerda que también debes solicitar lo antes posible el bloqueo de tu línea (SIM) para evitar que nadie pueda efectuar un uso indebido del terminal (llamadas,SMS,Internet...)."

Aquí està l'enllaç.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada